Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Είναι Περιφερειάρχης για την "Ελίτ" του νομού ο Κατσιφάρας ...σε αντίθεση με το Μπακογιάννη που δείτε πως κινείται!

Άλλο Κατσιφάρας και άλλο Μπακογιάννης!!!!
Nερό στο όνομα του Κώστα Μπακογιάννη πίνουν οι Δήμαρχοι , οι θεσμικοί φορείς αλλά και οι κάτοικοι όλων των νομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος όπου ειναι Περιφερειάρχης. Ο Μπακογιάννης δουλεύει ασταμάτητα  ενώ συγχρόνως περπατάει απο χωριό σε χωριό σαν να είναι προεκλογική περίοδος! Η εικόνα που παρουσιάζουμε δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Α. Κατσιφάρα ο οποίος ειναι Περιφερειάρχης "Βιτρίνας"! Εμφανίζεται μόνο σε επίσημες εκδηλώσεις  άντε και σε καμία ημερίδα σημαντική ή έρχεται να εγκαινιάσει και κανά σχολείο που φτιάχνουν οι Δήμαρχοι! Τον  δικό μας Περιφερειάρχη τα χωριά τον βλέπουν μόνο προεκλογικά και όχι όλα βέβαια γιατί και τότε
επιλεκτικά πάει στα κεφαλοχώρια!  Καλή η επικοινωνία με ηλεκτρονικά μηνύματα και επιστολές, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με την άμεση. Ακούς καλύτερα όταν κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι με τους κατοίκους και μοιράζεσαι τις ίδιες ανησυχίες ,και αυτή την φιλοσοφία προφανώς ασπάζεται ο κ. Μπακογιάννης ο οποίος αποτελεί άξιο συνεχιστή της πολιτικής πορείας του αείμνηστου πατέρα του Παύλου! Τώρα για να επιστρέψουμε στο Κατσιφάρα είμαστε βέβαιοι πως αν τον ρωτήσουμε που πέφτει η Σταθά ή η Βαρετάδα  για παράδειγμα μπορεί να μας πεί και κοντά στη Ναύπακτο!  Είναι όπως αντιλαμβάνεστε Περιφερειάρχης για την ελίτ του νομού ο Κατσιφάρας αφού όταν πατάει το πόδι του στο νομό τις περισσότερες φορές συναντιέται με το Δήμαρχο , την Αντιπεριφερειάρχη του , τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και γενικά την ελίτ της περιοχής! Στα χωριά σπανίως εμφανίζεται και μόνο προεκλογικά!

Οι φωτό που δημοσιεύουμε είναι από την χθεσινή περιοδεία του κ. Μπακογιάννη σε χωριά της περιφέρειας του!
Υ.Γ1:. Η συχνότητα τέτοιων επισκέψεων είναι σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση!
Y.Γ: Χθες ο κ. Κατσιφάρας ήρθε στο Αγρίνιο για τα εγκαίνια του 5ου Δημοτικού Σχολείου πετάχτηκε σε κανά χωριό ή κατέβηκε μέχρι την πλατεία του Αγρινίου να μιλήσει απευθείας με το κόσμο για τα προβλήματα που έχει; Την απάντηση την ξέρετε φανταζόμαστε!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου