Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Κατασκήνωση για όλα τα παιδιά!!!

Για άλλη μια χρονιά ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με τις Παιδικές Εξοχές επιδοτεί 60.000 παιδιά ανέργων και χαμηλόμισθων για τη διαμονή τους σε παιδικές κατασκηνώσεις με τη χορήγηση «Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις». Σκοπός του Προγράμματος Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις από τον ΟΑΕΔ είναι η ψυχαγωγία των τέκνων χαμηλόμισθων εργαζομένων και ανέργων (με οικογενειακό εισόδημα κάτω από €26.000).
   
Οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων δικαιούχων υποβάλλονται προς τον ΟΑΕΔ αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο. (www.oaed.gr)
Η Παιδική Εξοχή DELPHICAMP στο Γαλαξίδι συνεργάζεται με τον ΟΑΕΔ για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος.
Ως «Δικαιούχοι» του προγράμματος του ΟΑΕΔ ορίζονται οι έχοντες τέκνα που δεν επιδοτούνται για συναφή παροχή από οποιονδήποτε άλλο φορέα για το έτος 2016, οι οποίοι έχουν πραγματικό οικογενειακό εισόδημα από κάθε πηγή, όπως αυτό εμφανίζεται στο τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΟΥ, μέχρι 26.000,00 € κατ’ ανώτατο όριο και παράλληλα:
α. το έτος 2015 πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι/ες με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου πενήντα (50) ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, με εισφορές πλήρεις ή μειωμένες υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας ή
β. το έτος 2015 έλαβαν από τον ΟΑΕΔ ως εργαζόμενες πενήντα (50) ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας ή
γ. το έτος 2015 έλαβαν ως άνεργοι/ες τουλάχιστον 50 ημερήσια επιδόματα τακτικής επιδότησης ανεργίας ή
δ. το έτος 2015 συγκέντρωσαν 50 ημέρες αθροιστικά από δύο ή και τις τρεις παραπάνω περιπτώσεις α’ έως γ’, δηλαδή από ημέρες ασφάλισης στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ με εισφορές υπέρ του καταργηθέντος Οργανισμού Εργατικής Εστίας, από ημέρες ειδικής άδειας προστασίας μητρότητας και από ημερήσια επιδόματα τακτικής επιδότησης ανεργίας. ή
ε. είναι άνεργοι/ες εγγεγραμμένοι/ες στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ με συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών.
Οι συμμετέχοντες δικαιούχοι δηλώνουν υποχρεωτικά στην ηλεκτρονική αίτηση αν συμμετέχουν με την ιδιότητα εργαζομένου ή με την ιδιότητα του ανέργου.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε με το γραφείο της Παιδικής Εξοχής στο info@delphicamp.gr ή στο 2109630487.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου