Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Eίναι ομάδα Αήτητη!


Αυτή η παρέα γράφει ιστορία ...

Δεν το βάζουν κάτω με τίποτα! Έχουν όρεξη , αντοχές, πείσμα και ιδίως ειναι αήτητη! Αυτά ειναι μερικά μόνο απο τα χαρακτηριστικά που μπορούν να προσδιορίσουν την ομάδα “Μαυρομμάτη”
όπως την αποκαλούν φίλοι τους αλλά και άσπονδοι εσωκομματικοί εχθροί! Η δύναμη που έχει η εν λόγω ομάδα με επικεφαλής πάντα το μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ. Θανάση Μαυρομμάτη στον ελεγχο της κομματικής νεολαίας αλλά ιδίως στην οργάνωση και συντονισμό εκλογικών μαχών είναι
αξιοπρόσεκτη και πάντα γίνεται αντικείμενο ποικίλων σχολιασμών! Σε αυτές τις εκλογές που διεξήχθησαν για την γαλάζια νεολαία στο νομό ορισμένοι με αποκλεισμούς από το δικαίωμα του εκλέγειν αλλά και εκλέγεσθαι της ομάδας Μαυρομμάτη προσπάθησαν να σπάσουν την δύναμη της συγκεκριμένης παρέας αποκλείοντας ακόμα και την ίδια την υποψήφια πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νικολίνα Μαρίνου που απολάμβανε της εμπιστοσύνης και της αποδοχής της ομάδας. Παρότι αυτά έγιναν την Πέμπτη μέχρι και την Παρασκευή η ομάδα κρούσης ήταν πάλι έτοιμη για να οδηγηθεί σε νίκη την Κυριακή όπως και έγινε! Με δυο ακόμη υποψήφιους (Αββακούμ και Κοντομήτσο) που αντλούσαν απο την ίδια δεξαμενή νεολαίων σταυρούς η νίκη ήταν “ευκολάκι”! Όσοι λοιπόν επιχείρησαν να ελέγξουν και μάλιστα απο “ψηλά” την κομματική νεολαία “κόντυναν” μπροστά στο εκλογικό αποτέλεσμα της ΟΝΝΕΔ που θα κρίνει εν πολλοίς και το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών της ΝΟΔΕ την προσεχή Κυριακή! Τελικά η φράση οι παρέες γράφουν ιστορία, βρίσκει την πιο πιστή της ίσως εφαρμογή στην περίπτωση της παρέας Μαυρομμάτη!




Y.Γ. Τελικά στο Θανάση αξίζει ο θρόνος !!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου