Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Διεκδικεί με αξιώσεις και ευγένεια την θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. ο Φώτης Τσόλκας!

Τα δείγματα γραφής του στην ΔΗΜΤΟ Αγρινίου τον καθιστούν ιδανική επιλογή για την θέση του προέδρου!

Τον τίτλο του προέδρου της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας διεκδικεί πλέον και επίσημα ο Φώτης Τσόλκας , μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε. Στην ίδια «κούρσα» θα διαγωνιστεί και ο Μεσολογγίτης Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τάσος Σκαρμούτσος! Και οι δυο υποψήφιοι παρουσιάστηκαν επίσημα στην πόλη της Ναυπάκτου κατά την διαδικασία αρχαιρεσιών της νέας ΔΗΜΤΟ της πόλης! Ο κ. Tσόλκας με καταγωγή απο το Αγρίνιο φαντάζει το "φαβορί" στην κούρσα της διαδοχής στο κομματικό όργανο και είναι γνωστό πως προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης, έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών την ΟΝΝΕΔ και τη Δημοτική Οργάνωση του Αγρινίου και στήριξε πάντα τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη ανεξαρτήτως
ηγεσίας και τοπικής διοίκησης. "Με αίσθημα λοιπόν ευθύνης απέναντι σε κάθε Νεοδημοκράτισσα και κάθε Νεοδημοκράτη, επιθυμώ να προσφέρω στην παράταξη και το Νομό μας μέσα από την ως άνω κομματική θέση, θεωρώντας ότι έχω και μπορώ πολλά να προσφέρω σε μια κομματική οργάνωση με πληθώρα ικανών και άξιων κομματικών στελεχών και μέσα από εκεί να βοηθήσω στην πραγμάτωση της εξαγγελίας του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για άνοιγμα στην κοινωνία." σημειώνει στην ανοιχτή επιστολή του στα κομματικά στελέχη ο κ. Τσόλκας! Οι εκλογές θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή και μέχρι στιγμής διεξάγεται ενας πολιτισμένος αγώνας μεταξύ των δυο "αντιπάλων"!
  Όσον αφορά το Φώτη θα πρέπει να σημειώσουμε πως κατά την θητεία του στην Δημοτική οργάνωση του Αγρινίου υπήρξε αθόρυβος αλλά  αποτελεσματικός «εργάτης" της κομματικής προσπάθειας εν αντιθέση με προκατόχους του . Σε κάθε περίπτωση ειναι στέλεχος με στέρεα επιστημονική συγκρότηση, πολιτική παιδεία και ευγένεια, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και η προσφορά του είναι σημαντική στην γαλάζια παράταξη.
Εχει πλήρη εικόνα για «ανθρώπους και πράγματα» στο κόμμα και έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε θέματα συντονισμού και διοργάνωσης κομματικών συγκεντρώσεων και εκδηλώσεων. Τα στελέχη που απαρτίζουν τους εκλέκτορες για την διαδικασία της Κυριακής βέβαια γνωρίζουν πολυ περισσότερα πράγματα και είμαστε βέβαιοι πως θα ξεχωρίσουν το κίνητρο αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του καταλληλότερου για την θέση!


 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου