Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Τελικά οι φοιτητές αγαπάνε περισσότερο το Αγρίνιο απο τους θεσμικούς παράγοντες της πόλης και τους Αγρινιώτες!

Παλεύουν οι φοιτητές του Αγρινίου χωρίς κανέναν δίπλα τους!

Οι φοιτητές των πανεπιστημιακών τμημάτων στο Αγρίνιο με κάθε τρόπο αλλά προπάντων μόνοι τους προσπαθούν να σταματήσουν την απαξίωση των Τμημάτων στην πόλη του Αγρινίου απο την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας , που σίγουρα θα οδηγήσει σε λουκέτο όσων σχολών απέμειναν στην πόλη ! . Τις τελευταίες ημέρες οι φοιτητές ξεκινώντας απο την επίσκεψη της Υπουργού Εργασίας κ. Αντωνοπούλου βγήκαν στην πόλη να φωνάξουν για το αυτονόητο! Χθες πήγαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού  και μοίρασαν φυλλάδια και σήμερα έκαναν κατάληψη στην εφορία!
Δυστυχώς όμως προσπαθούν μόνοι τους κόντρα στις εχθρικές διαθέσεις του Υπουργείου και των πρυτανικών αρχών της Πάτρας!
Αλήθεια οι υπόλοιποι θεσμικοί φορείς της περιοχής (Βουλευτές, Περιφερειάρχης , Αντιπεριφερειάρχης , Επιμελητήριο κ.α) πως συμπαραστέκονται στο δίκαιο αγώνα της ακαδημαϊκής κοινότητας;
Ας ξεκαθαρίσει επιτέλους ο Πατρινός κ. Κατσιφάρας αν θέλει τα τμήματα στο Αγρίνιο!
Βέβαια στον αγώνα των φοιτητών δεν είδαμε και κανένα επαγγελματία της πόλης ή ιδιοκτήτη ακινήτου που εισπράττει απο τους φοιτητές να συμμετάσχει στη διαμαρτυρία τους!
Για αυτό λοιπόν το Αγρίνιο δεν είναι τυχαία χωρίς ανάπτυξη!
Ούτε θεσμικους φορείς είχε ποτέ που μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι σοβαρό , ούτε ενεργούς πολίτες να διεκδικούν ή να βάζουν στη θέση τους (δηλαδή στο περιθώριο και την πολιτική απομόνωση) όσους δεν διεκδικούν για την πόλη!
Συμπέρασμα;
Μάλλον οι φοιτητές αγαπάνε περισσότερο το Αγρίνιο απο τους θεσμικούς παράγοντες της πόλης και τους Αγρινιώτες!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου