Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Θύμα "απάτης" 'έπεσε ο Δήμαρχος Θέρμου!

Άγνωστοι άνοιξαν ψεύτικο λογαριασμό στο Face- Book
Ο Δήμαρχος Θέρμου ήρθε αντιμέτωπος με… τον ίδιο του τον εαυτό. Συνεργάτες και φίλοι  του κ. Κωσταντάρα  συνειδητοποίησαν πως υπάρχει ένα δεύτερο προφίλ στο Facebook  το οποίο προσποιείται πως είναι ο Δήμαρχος!Θύμα» μιας (ιδιαίτερα διαδεδομένης) «απάτης» που μαστίζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεσε ο Δήμαρχος Θέρμου ! Ο άγνωστος «δράστης» δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook, με το όνομα SPYROS KOSTANTARAS|| και έσπευσε μάλιστα να απευθυνθεί
στους «φίλους» του oι οποίοι και ανακάλυψαν την απάτη! Το θέμα πλέον έχει πάει στην δικαιοσύνη  καθώς ο κ. Κωσταντάρας απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να ανακαλύψει τον "δράστη" και τα ενδεχόμενα κίνητρα του , ενώ με μήνυμα μέσα απο το ένα και μοναδικό προφίλ που διαθέτει στο Face Book και διαχειρίζεται ο ίδιος , έσπευσε να γνωστοποιήσει το συμβάν!
"Άγνωστοι πριν δεκα λεπτα άνοιξαν προφιλ με το δικό μου όνομα και φωτογραφίες. Παρακαλω μην κανετε δεκτά αιτήματα φιλιας απο αυτο το προφιλ με στοιχεία spyros Konstantaras ii ,κάντε του Αναφορά ,μέχρι αυριο που θα προβώ σε καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να τεθούν ενώπιον του Νομου οι υπεύθυνοι !!!!Ευχαριστω." πόσταρε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου