Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Δηλώνει πολιτευτής της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία επίσημα και εχει ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα!

Ήθελε να διεκδικήσει την ηγεσία της Ν.Δ. και τώρα κατεβαίνει υποψήφιος Βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να ειναι πανέτοιμος για ενδεχόμενο εκλογικό αιφνιδιασμό απο τον Τσίπρα! Δεν εξηγείται αλλιώς αφού δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο ωστόσο κάποιοι δηλώνουν πολιτευτές του κόμματος και φτιάχνουν επίσημες σελίδες προωθώντας την υποψηφιότητα τους!Με έκπληξη ανακαλύψαμε στο Face Book όπως κι εσείς μπορείτε να δείτε σελίδα απο πολιτευτή της Αιτωλοακαρνανίας με το κόμμα της Ν.Δ. που δεν τον ξέρουν ούτε οι υποψήφιοι Βουλευτές. Ο λόγος για τον Μάρκο Πανέττα απο την Αμφιλοχία όπως είμαστε
σε θέση να ξέρουμε που είναι πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κηφησιάς και μάλιστα ήταν να διεκδικήσει και την προεδρία της Ν.Δ. στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές! Ο κ. Πανέττας προφανώς έχει διαβεβαιώσεις (αλλιώς δεν εξηγείται) και δηλώνει πολιτευτής της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία κοτσάροντας μάλιστα και επίσημη προεκλογική φωτογραφία! Το όνομα του Αμφιλοχιώτη πολιτευτή ειχε γίνει γνωστό στις εσωκομματικές εκλογές αφού  τότε είχε εκδηλώσει την πρόθεσή  να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ.
Είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά:
«Χρειάζεται η νέα ηγεσία να μην έχει τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία πολιτικού, που είναι κλεισμένος μέσα στον γυάλινο πύργο του κόμματος και της οικογενειοκρατίας», αναφέρει σε δήλωσή του.
«Θεωρώ ότι το κόμμα χρειάζεται την δυναμική ανθρώπων της αγοράς, αυτοδημιούργητων, με εμπειρία και άποψη για την πραγματική οικονομία και λύσεις για την ανάκαμψη της αγοράς. Που θα αγγίζουν τα προβλήματα των πωλητών, και θα τους δίνουν ουσιαστική ελπίδα, για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους»

Δείτε εδώ την σελίδα του



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου