Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ηττήθηκε ....αν και με αξιοπρέπεια ο Καραπάνος!

Έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε!

Ο Φώτης Τσόλκας όπως είχαμε γράψει ήταν αναμενόμενο οτι θα κέρδιζε τις χθεσινές εκλογές της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. στην Αιτωλοακαρνανία. Ήταν κάτι που το πάλευε και ιδίως κάτι που πίστευε πολύ! Με διαφορά 11 ψήφων ο Τσόλκας επικράτησε του εκλεκτού του Δημάρχου Μεσολογγίου Τάσου Σκαρμούτσου ο οποίος κράτησε ένα επίπεδο στην διάρκεια της “μονομαχίας” παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Καραπάνου (όπως λένε οι κακές γλώσσες) που ήθελε να δυναμιτίζει το κλίμα! Αν ο Αγρινιώτης υποψήφιος πιστώνεται απο κάποιους χωρίς αμφιβολία στο περιβάλλον Παπαναστασίου
τότε ο Σκαρμούστος κατα άλλους ήταν ο Καραπάνος αυτοπροσώπως! Aυτό επειδή έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!
 Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου βέβαια δεν έκρυψε την επιθυμία του να αναμειχθεί στα εσωκομματικά της Ν.Δ. απο την πρωτη στιγμή. Για αυτό συγκρούστηκε με τον αδερφό της Δ. Συμβούλου του κ. Κώτση για να “επιβάλλει” τον δικό του πρόεδρο ΔΗΜΤΟ στο Μεσολόγγι και στη συνέχεια πάλεψε με νύχια και με δόντια να μαζέψει τους εκλέκτορες για τον Σκαρμούστο για να ελέγχει το κόμμα σε όλο το νομό! Οι λογοι πολλοί και διάφοροι αλλά δεν είναι αντικείμενο εξετασης επι του παρόντος!Αποδείχτηκε δύσκολος παίχτης όμως ο Φώτης στο σημείο που και ο ίδιος ο Καραπάνος δεν πίστεψε!
Η αδικαιολόγητη κατ' ορισμένους αλλά οπωσδήποτε ασυγκράτητη   υπερ αισιοδοξία του Kαραπάνου τις τελευταίες ημέρες για επικράτηση του εκλεκτού του – Δημοτικού Συμβούλου στην γαλάζια οργάνωση , δεν ήταν και τόσο αδικαιολόγητη για κάποιους!!! Πέρα από τις δικές του δυνάμεις ο Δήμαρχος  βασιζόνταν και στην στήριξη ισχυρού πολιτικού παράγοντα της περιοχής τον οποίο ο Φώτης μετρούσε στην δυναμική του! Αυτό βέβαια είναι πληροφορία προς εξακρίβωση! Με τούτα και με τα άλλα ο Νίκος έχασε απο το Τσόλκα και έχασε την πολυπόθητη ΝΟΔΕ απο τα χέρια του! Έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε που λέμε!
Θα επανέλθουμε με περισσότερο παρασκήνιο απο τις εκλογές....


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου